/TJÄNSTER

HEMSIDOR

Snygga hemsidor gör stor skillnad på hur människor tolkar både kompetens och kvaliteten på ditt arbete. Vi skapar hemsidor i wordpress och skräddarsyr dem efter just dina önskemål!

Såklart sökmotoroptimerar (SEO) vi även din hemida så du når ut till fler, sökmotoroptimering är viktigt för att din hemsida ska komma långt upp vid en google sökning. Det leder till större spridning och det blir lättare för andra att hitta till din hemsida!

Webbshop? Såklart fixar vi även det!

l

DESIGN

Design är viktigt för oss eftersom det kan visa många saker åt din målgrupp. Vad vill du att din målgrupp ska känna, vad vill du förmedla? Det förtydligar vi med en snygg design. Såklart matchar vi designen utifrån ditt varumärke och dina behov!

MOBILANPASSNING

Såklart anpassar vi även alla hemsidor vi skapar för att fungera på alla skärmstorlekar när den designas och byggs, det är viktigt för att hålla en hög kvalitet på hemsidan oavsett enhet. Du kan även välja ett annat innehåll på olika enheter om du är intresserad av det!

PUBLICITET

Vi sökmotoroptimerar (SEO) alla hemsidor vi skapar för att du ska kunna nå ut till en större målgrupp. Det är viktigt att komma långt upp i sökresultaten för att många ska upptäcka dig och din verksamhet.

WEBBSHOP

Vi skapar även hemsidor med webbshopssystem (Woocommerce) om du vill sälja saker på online. Du kan sälja både fysiska och digitala produkter genom en webbshop. Vi skapar en webbshop med egen design som passar just ditt varumärke.

SUPPORT

Såklart erbjuder vi underhållspaket och ändringar för våra hemsidor så din hemsidas design och innehåll alltid ser uppdaterad ut. Har du några frågor om vissa funktioner eller design så fråga oss gärna!

VÅR KONTAKT

Det är viktigt för oss att hålla kontakten med våra kunder genom ett skapande av en hemsida. Du får se förslag, är det något du vill ändra på eller har du fått fler idéer? Vi kanske har fler förslag!

hemsidor

/REFERENSER

NÅGRA HEMSIDOR VI SKAPAT

hemsidor

JOHANSSON MASKIN

hemsidor

PROJTECH

hemsidor

JOHANSSON MASKIN

hemsidor

PROJTECH

/KONTAKTA OSS

NÅGOT SOM INTRESSERAR DIG?

Är du intresserad av en ny hemsida? Vi skapar responsiva hemsidor (fungerar på alla skärmstorlekar) med hög klass med en design som passar din organisation för att du enklare ska kunna förmedla ditt budskap till dina målgrupper / kunder!

Låter det intressant? Kontakta gärna oss så hjälper vi dig!

hemsidor