HEMSIDOR, EN SYNLIG DIGITAL
BILD AV DIN VERKSAMHET

En modern och snygg hemsida gör stor skillnad på hur människor tolkar både kompetens
och kvaliteten på ditt arbete. Vi skapar hemsidor i wordpress och skräddarsyr dem efter
just dina önskemål. Såklart sökmotoroptimerar (SEO) vi även din hemsida så du når ut till fler.

Webbshop? Såklart fixar vi även det!

KONTAKTA OSS

KUNDCASE

FOTO

FILM

VIKITGA PUNKTER VID
UTVECKLING AV EN HEMSIDA

Nedan kan du läsa om viktiga punkter vi värderar i en utveckling av en hemsida, punkter som skapar en bra användarupplevelse, fler hittar till dig samt att vi har en bra relation genom hela processen.

DESIGN

Design är viktigt för oss eftersom det kan visa många saker åt din målgrupp. Vad vill du att din målgrupp ska känna, vad vill du förmedla? Det förtydligar vi med en snygg design. Såklart matchar vi designen utifrån ditt varumärke och dina behov!

MOBILANPASSNING

Såklart anpassar vi även alla hemsidor vi skapar för att fungera på alla skärmstorlekar när den designas och byggs, det är viktigt för att hålla en hög kvalitet oavsett enhet. Det går även att justera innehållet på olika enheter om det är intressant!

PUBLICITET (SEO)

Vi sökmotoroptimerar (SEO) alla hemsidor vi skapar för att du ska kunna nå ut till en större målgrupp. Det är viktigt att komma långt upp i sökresultaten för att många ska upptäcka dig och din verksamhet.

WEBBSHOP

Vi skapar även hemsidor med webbshopssystem (Woocommerce) om du vill sälja saker online. Du kan sälja både fysiska och digitala produkter genom en webbshop. Vi skapar en webbshop med egen design som passar just ditt varumärke.

UNDERHÅLL

Såklart erbjuder vi underhållspaket och ändringar för våra hemsidor så din hemsidas design och innehåll alltid ser uppdaterat ut. Har du några frågor om vissa funktioner eller design så fråga oss gärna!

VÅR KONTAKT

Det är viktigt för oss att hålla kontakten med våra kunder genom ett skapande av en hemsida. Du får se förslag, är det något du vill ändra på eller har du fått fler idéer? Vi kanske har fler förslag!

NÅGRA HEMSIDOR VI SKAPAT

HEMSIDOR

JOHANSSON MASKIN AB

HEMSIDOR

KJELLSONS MASKIN AB

HEMSIDOR

ACX LOGISTICS AB

HEMSIDOR

MARK & GRUND AB

HEMSIDOR

NORRLANDS FRITID

HEMSIDOR

SJÖLUNDS SPÅR O MARK AB

HEMSIDOR

VÄSTERBOTTENS PRODUKTIONSTEKNIK AB

HEMSIDOR

STOCKHUS VINDELN AB

HEMSIDOR

PROJTECH AB

HEMSIDOR

CYKELPARKEN I VÄNNÄSBY

SE FLER KUNDCASE

ÄR HEMSIDOR NÅGOT
SOM INTRESSERAR DIG?

Vi skapar responsiva hemsidor (fungerar på alla skärmstorlekar) med hög klass med en design som passar din organisation. En hemsida med god sökmotoroptimering (SEO) gör dig och din hemsida mer synlig för alla. Allt för att du enklare ska kunna förmedla ditt budskap till dina målgrupper / kunder!

Låter det intressant? Kontakta gärna oss så hjälper vi dig!

KONTAKTA OSS

KUNDCASE

hemsidor