Grafisk design, visuellt
tilltalande kommunikation

Digital kommunikation är idag en viktig del i att nå ut till målgrupper. Därför erbjuder
vi grafisk design som är visuellt tilltalande till din målgrupp. Det innefattar bland
annat varumärkesidentieter (logotyper), reklam och trycksaker.

KONTAKTA OSS

KUNDCASE

HEMSIDOR

FOTO

FILM

DIGITAL KOMMUNIKATION
VI KAN SKAPA

Nedan kan du se vad vi kan erbjuda dig inom grafisk design. Är det något annat inom design du söker, kontakta gärna oss så löser vi säkert det med.

LOGOTYP

En modern och tilltalande logotyp är en fundemental sak i ditt varumärke. Vi skapar nya varumärkesidentiteter men även moderniserar er befinliga om det önkas.

REKLAM

Den stora mängden av reklam vi ser idag är en grafiskt designad bild oavsätt om det syns i den fysiska tidningen eller online så är det alltid en digitalt framtagen design i grunden.

AFFISCHER

Affischer är väldigt lik reklam i grunden men det som skiljer är ofta utformningen och innehållet. Dessa innehåller ofta mer information om något speciellt men i grunden är det väldigt likt.

VISITKORT

Visitkort är något många ofta använder som ett enkelt och visuellt tilltalande sätt att dela ut kontaktinformation. Vi kan skapa visitkort anpassad efter er grafiska identitet.

TRYCKSAKER

Behöver du ditt grafiska material i fysisk form? Vi har samarbetspartners som kan hjälpa dig med dekaler, affischer, visitkort och mycket mer i fysisk form.

ETT URVAL PROJEKT VI UTFÖRT

GRAFISK DESIGN

GERM AB

SE FLER KUNDCASE

ÄR GRAFISK DESIGN NÅGOT
SOM INTRESSERAR DIG?

Vi skapar grafiskt material för olika behov och krav. Anpassad efter dina önskemål och varumärke. Vi kan även hjälpa dig att ta fram en helt ny varumärkesidentitet vilket ofta behövs för nystartade företag och organisationer.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

KONTAKTA OSS

KUNDCASE

grafisk design